SCUD 7005

SCUD 7005

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Bicicleta Indoor Cycling SCUD 7005
Bicicleta indoor cycling este echipată cu un computer multifuncţional cu un ecran mare, astfel încât în ​​timpul antrenamentului puteţi controla parametri importanţi precum: distanta, caloriile arse, timp, etc. Datorită senzorilor special plasaţi pe manere, veţi putea afla pulsul curent.
Volanta cu o greutate de 13 kg, combinata cu magneţi puternici și reglarea rezistentei va satisface nu doar așteptările începătorilor, dar și a utilizatorilor avansaţi.
Construcţia solidă permite folosirea bicicletei orizontale de persoane care cântăresc până la 130 kg.
Echipamentul dispune de șa cu ajustare verticală și ghidon ajustabil, astfel poate fi folosită de toate categoriile de utilizatori.
Bicicleta poate fi așezată cu ușurintă și într-o cameră cu podeaua denivelată datorită picioarelor reglabile în spate. În plus, dacă doriti să mutaţi echipamentul în altă parte după antrenament, nu trebuie să vă faceti griji pentru ridicare, deoarece picioarele din faţă au fost echipate cu role de transport.
Bicicleta Indoor Cycling SCUD 7005  vă va permite să exersati în mod sistematic 80% din mușchii corpului. Datorită acestui fapt, veţi arde ţesutul gras, veţi avea valori mai bune ale tensiunii arteriale și, mai presus de toate, veţi îmbunătăţi eficienţa inimii și a plămânilor. Unul dintre cele mai importante avantaje ale trainerului orizontal este faptul că în timpul exerciţiilor articulaţiile sau coloana vertebrală nu sunt împovărate ca în cazul alergării.


Detalii Tehnice:

Marca:
SCUD

Model:
7005

Rezistenta:
Mecanică

Transmisie:
Reglarea rezistenţei:

pe curea
Manual

Volanta:
13 kg

Greutatea maxima a utilizatorului:
130 kg

Ajustare scaun:
Vertical, Orizontal

Înălţimea scaunului de la sol:
84,5 - 96 cm

Înălţimea ghidonului de la sol:
105 - 114 cm

Dimensiunile echipamentului:
104 x 46 x 120 cm (lungime x lăţime x înălţime)

Greutatea bicicletei:
26.5 kg

Dimensiunea coletului:
100 x 28 x 83 cm (lungime x lăţime x înălţime)

Greutatea totală a coletului:
29.5 kg

Destinaţia:
Pentru uz casnic (Clasa H)

Adiţional:
Calculator antrenament, Pedale cu suport, Role transport, Picioare ajustabile, Ghidon ajustabil

Funcţii calculator:
Puls
Calorii arse
Viteză
Calorii
Odometru
Distanţă
Timp
SCAN
Funcţionare pe baterii



Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.